Ispartaspor İçin İlk Bağışlar Bilgiç ve Vali Günaydın'dan

Vali Şehmus Günaydın ve Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'nın yeni takımı için 2'şer bin lira bağışta bulundular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2016 11:56
Ispartaspor İçin İlk Bağışlar Bilgiç ve Vali Günaydın'dan

Hain darbe girişiminin ardından hayat normale dönüyor.

Bu kapsamda Isparta’nın özlemle beklediği bir futbol takımı için daha önce atılan adımlar da hızlandırıldı. Isparta Valisi Şehmus Günaydın, bu konudaki çalışmaların süratle devam ettirildiğini ifade ederek, bugün sabah takım için 2 bin lira bağışta bulunduğunu belirtti.

Vali Günaydın, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in de aynı davranışta bulunduğunu ifade ederek, bu konuda işadamları ve ekonomik durumu iyi durumda olan vatandaşlara çağrıda bulundu.

İLK BAĞIŞLARI VALİ GÜNAYDIN VE BİLGİÇ YAPTI

Vali Şehmus Günaydın, konuyla ilgili şunları söyledi: “Göreve geldiğimde özellikle basın mensubu arkadaşlarımızın ortaya koyduğu bir çalışma ve sayın vekillerimizin önderliğinde Isparta’daki futbol takımımız için bir çalışma başlatılmıştı. Bu çalışmada geçen haftadan dolayı bir duraksama oldu. Dün akşam Süreyya beyle görüştük. Geçen hafta İl Özel İdaresi olarak lige katılacağımızı ifade ettik ve gerekli ücreti yatırdık. Şuanda da artık süratle kamuoyunun beklentileri doğrultusunda iyi bir takımla, iyi bir yönetimle bu işe devam etmek istiyoruz. Gecikme olmaması için bugün sabahtan ilk bağışı yaptım. 2 bin liralık bir katkı yaptım. Süreyya vekilimiz de katkı yaptı. Buradan bağış yapmak isteyen işadamlarımızı ve ekonomik durumu iyi olan vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyoruz. Neticede spor, futbol Isparta’mız için çok önemli. Şehrimizin tanımı, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması ve sosyal ihtiyaçları karşılama adına bu faaliyetleri destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz. Yönetim kurulunu oluşturma çabasında çok önemli bir yere gelmiştik. Geçen haftaki gecikmeyi süratle telafi edip, inşallah kısa sürede yönetimimizi, takımımızı oluşturup liglere hazır hale geleceğiz. Milletvekillerimizle, belediye başkanımızla yine bir araya geleceğiz. Isparta’mıza yakışan bir takımla, bu işe gönül veren bir yönetimle inşallah başarılı oluruz diye düşünüyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum