Ispartaspor Liderliğini Sürdürüyor

Amatör Lig’de mücadele eden Ispartaspor, Senirspor’u deplasmanda 6-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2012 15:59
Ispartaspor Liderliğini Sürdürüyor

1.Amatör Futbol Ligi’nde 7. haftanın açılış maçında Ispartaspor, Senirspor’u deplasmanda farklı mağlup etti: 1-6. Senir İlçe Sahası’nda önceki gün oynanan maçı Mehmet Avcı, Musa Yılmaz ve Candan Tabak isimli hakemler yönetti. Yoğun ilginin olduğu karşılaşmada zaman zaman gerilimli anlar yaşandı. Sahadan daha çok tarlayı andıran bir zeminde oynanan maçta çok sık sakatlıklar meydana geldi.

İlk 15 dakikası her iki takımın karşılıklı ataklarıyla geçildi. Ispartaspor’un ilk golü 11. dakikada ceza sahası içinde yaşanılan karambolde topu önünde bulan Mahmut nefis vurdu, meşin yuvarlak çatala takıldı: 0-1.
15. dakikada Senirsporlu Erdi’nin ceza yayı üzerinden sert vuruşunda kaleye giden topu Fevzi son da kornere çeldi. 43. dakikada Ispartasporlu Sermet ceza sahası içinde boşta bulunan Salim’e çıkardı, tecrübeli futbolcu düzgün bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı: 0-2.

İlk yarısını üstün tamamlayan Ispartaspor bu kez 2. yarıya kötü başladı. Senirsporlu Murat Avcu’nun yaklaşık 30 metreden kullandığı frikik atışında mükemmel füzesi kaleci Fevzi’nin müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 1-2. Dakika 65’de Ceza sahası içinde yaşanılan karambolde topa iyi yükselen Ispartasporlu M. Akın’ın kafa vuruşu ağlarla buluştu: 1-3. Bu golden sonra M. Akın, hakemin yanında, “Gol Be Gol A…. K…. Diyince” direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Dakika 82’de Ispartasporlu Salim’i ceza sahası içinde düşürülen Senirsporlu Mehmet 2. sarının ardından kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikada penaltıyı kullanan Ispartasporlu Bahadır meşin yuvarlağı kalecinin ters köşesine gönderdi: 1-4. Dakika 88’de Ispartasporlu Ülker sağ çaprazdan ilerleyen ceza sahasına sokulan arkadaşı Salim’i gördü. Salim’de müsait durumda düzgün bir kafa vuruşuyla takımını iyice rahatlattı: 1-5. Dakika 90’da Ispartasporlu Ülker ceza yayı üzerinden mükemmel vurdu, meşin yuvarlak çatala takıldı: 1-6. Ispartaspor aldığı bu galibiyetle puanını 19’a çıkartarak liderliğini sürdürdü. Senirspor ise 6 puanda kaldı.

Ligde oynanan diğer karşılaşmalarda ise, Merkez Gençlikspor deplasmanda Bağıllıspor’u 5-0 mağlup etti. Uluborluspor ise evinde oynadğı Gülcüspor maçından 2-2 berabere kaldı. Keçiborluspor Savspor’u 3-2, Çünürspor ise Küçük Hacılarspor’u 4-1 mağlup etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Spor