Ispartaspor Teminat Sıkıntısını Çözdü

Pembe-yeşillilerin Türkiye Futbol Federasyonu’na lige katılım için gerekli işlemleri yerine getirdiği belirtildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2013 16:44
Ispartaspor Teminat Sıkıntısını Çözdü

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde bu yıl güller diyarını temsil edecek olan Ispartaspor, 25.000.TL. tutarındaki en az bir yıllık Banka Teminat Mektubu veya 25.000.TL’nin nakit olarak yatırıldığına dair banka dekontu sıkıntısını çözerek lige başvurusunu yaptı. 19 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar olan süre tamamlanmadan engeli aşan pembe-yeşilliler, bu yıl profesyonel liglere geri dönmeyi hedefliyor.

Bu arada Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu’nun teminat mektubu evraklarını Antalya TFF’ye verdiğini ve bugün de kalan işlerin yapılacağı öğrenildi.

Öte yandan (IASKF) Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (IASKF) Mustafa Özsavlu, Ispartaspor’un teminatı bulduğunu belirterek, Isparta Emrespor A.Ş. ve İl Özel İdarespor’un 19 Temmuz Cuma günü mesai saatine kadar 25.000.TL. tutarındaki en az bir yıllık Banka Teminat Mektubu veya 25.000.TL’nin nakit olarak yatırıldığına dair banka dekontunu Futbol Federasyonu’na ulaştırması gerektiğini bildirdi.

Özsavlu gereken bilgilerle ilgili şunları söyledi: “2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’e Katılım Genel Esasları ve katılma hakkı bulunan takımların listesi aşağıda belirtilmekte olup, bu esaslar doğrultusunda lige katılması kabul edilen kulüpler belirtilen belgeleri hazırlayarak, en geç 19 Temmuz 2013 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürlüğü’ne göndereceklerdir."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor