Ispartaspor Tesislerine İcra Geldi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tarafından gönderilen icra memurları ile Ispartaspor yöneticilerı arasında tartışma yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2011 12:58
Ispartaspor Tesislerine İcra Geldi

1967 yılından bu yana profesyonel liglerde güller diyarını temsil eden Ispartaspor, 2011-2012 Futbol Sezonu’nda ilk kez mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig öncesinde tesis kriziyle sarsıldı. Son yıllarda yapılan hataların faturasını ağır ödeyen ve destek bulmakta zorlanan pembe-yeşillilerde bu sezon kâbus çok erken başladı.

Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği tarafından açılan davanın kazanıldığı Atatürk Stadı ve çevresinde bulunan işletmeciler mekânlarını boşalttığı belirtilmişti. Aynı dava kapsamında Spor Genel Müdürlüğü, 2004 yılından bu yana biriken borçları zamanında ödemediğini ileri sürerek pembe-yeşillileri kapının önüne koyuyor. Dün saat 11.00’de Spor Genel Müdürlük Avukatı, İcra Memurları ve İl Spor Müdür Vekili Fatma Uçarlar ve emniyet güçleriyle birlikte Ispartasporlu yöneticilere tesisleri boşaltması için 15 Eylül’e kadar ek süre verdi. Kulüp önünde durumu tebliğ eden yetkililer, 15 Eylül’e kadar tesisleri boşaltmaları gerektiğini bildirdiler. Aksi halde zorla tesislerden çıkartılması söz konusu.

“BAYRAMDAN SONRA O MAKAMDA SEN OTURMAYACAKSIN” TEHDİDİ
Öte yandan durum bildirilirken Genel Müdürlük görevlileri ile kulüp yetkilileri arasında gerginliklerde yaşandı. Akdeniz muhabirleri de gelişmelerin bir bölümüne şahit oldu. Ispartaspor’da hiçbir resmi yetkisi olmadığı iddia edilen Taraftarlar Dernek Başkanı olarak geçen Nuri Ay’ın, İl Spor Müdür Vekili Fatma Uçarlar’a, “Bayramdan sonra o makamda sen oturmayacaksın” şeklindeki konuşması ise dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Ay’ın diğer yetkililere de tavrı tepkiyle karşılandı.

BORÇLARININ OLMADIĞINI İDDİA EDİYORLAR
Ispartasporlu yöneticiler ise AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i telefonla arayarak konuyu bildirdi. Yöneticiler, borçlarının olmadığını iddia ediyorlar.

Ispartaspor’un ışığı söndü
Pembe-yeşillilerin, TEDAŞ’a borçlarını ödemediği gerekçesiyle elektrikleri kesildi.

Spor Genel Müdürlüğü tesislerinde kalan Bölgesel Amatör Lig ekibi Ispartaspor’da sancı erken başladı. 44 yıllık mazisinde ilk kez amatör kümede mücadele edecek olan pembe-yeşillilerin TEDAŞ’a olan borçlarından dolayı elektrikleri kesildi. Elektrik aboneliği İl Spor Müdürlüğü’nün üzerinde bulunması nedeniyle yetkililer, borcu kapatarak tesislerin elektriğin kesilmesini istediler.

Bunun üzerine TEDAŞ’tan önceki gün gelen yetkililer, kulübe gelerek elektriği kesmek istedi. Şartalleri mühürlemek isteyince Ispartasporlu yöneticilerin görev başındaki memurun üzerine yürüdüğü ve terslediği iddia edildi. Memur elektriği kesemeyince TEDAŞ, dün itibariyle genel merkezden elektriği kesmek zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Spor