Ispartaspor'da Sıkınıtlı Günler Sona Erdi

Ispartaspor’un kurtuluşu için girişimlerde bulunan İşadamı Şevket Savlu, kulüp binasında sponsoru Betaş Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Gürsu, Teknik Sorumlu Yılmaz ve futbolcuların katılımıyla basın toplantısı yaparak açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2011 15:20
Ispartaspor'da Sıkınıtlı Günler Sona Erdi

Ispartaspor’un istifa ettiği ileri sürülen Kulüp Başkanı Selçuk Tık’ın zeytin dalı uzatması üzerine Olağan Kongre’ye tekrar girme kararı alan İşadamı Şevket Savlu, pembe-yeşilli takımın kurtuluş için düğmeye bastı.

Savlu, önceki önceki gün akşam kulüp binasında saat 18.00’de bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Betaş Beton Prefabrik Alt ve Üst Yapı Elemanları ve Nakliye Maden İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Gürsu, Taraftar Grubu liderlerinden İlyas Kumalar, Teknik Sorumlu Murat Yılmaz ve futbolcularda hazır bulundu.

“Ispartaspor’da maddi krizin sona erdiğini” ileri süren Savlu, şu açıklamalarda bulundu:
“Ispartaspor’un başına geçme kararı aldık. Taraftarlarımızdan gelen istek üzerine büyük bir yükün içerisine girerek pembe-yeşilli takımın tarih olmaması için kolları sıvıyoruz. Betaş Beton Prefabrik Alt ve Üst Yapı Elemanları ve Nakliye Maden İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirket, şahsım ve arkadaşımız Mustafa Marulcu ile birlikte salı günü 15 bin TL ödeme yapacağız. Sponsorumuz ayrıca 1 yıllık spor malzemesini de karşılıyor. Acil olarak kömür, gıda ve diğer ihtiyaçlar karşılanacak. Futbolcuların maddi sıkıntılarını giderme sözü veriyoruz.

Belediye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşeceğiz. Ayrıca kamu kurum-kuruluşları ve esnaflarımızı ziyaret edip yola devam edeceğiz. Ayrıca Ispartaspor ismini en iyi şekilde taşımak için buradayız. Genç arkadaşlarımızla birlikte kulübümüze katkı sağlamak için gider makbuzlarıyla destek isteyecekler. Ispartalı işadamlarımızdan ve esnafımızdan bu istekleri geri çevirmemelerini rica ediyorum. Yardımın küçüğü büyüğü olmaz. Ispartaspor isminin tarih olmaması hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor.

Ayrıca bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı zor şartlar altında çalışan Teknik Sorumlu Murat Yılmaz’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Betaş Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Gürsu’ya da katkılarından ve jestlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. 32 Gençlik’in de takımımızı yalnız bırakmamasını bekliyoruz. Taraftarımızın da kenetlenip tribündeki yerlerini almaları gerekiyor. Hedefimiz, ilk olarak ligde kalmak. Ispartaspor’u mutlaka düzlüğe çıkarmamız gerekiyor.”

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.