Ispartaspor'lu Hoca ve 16 Futbolcu Emrespor'da

Kırmızı-siyahlılar, Ispartaspor'daki görevinden istifa eden Teknik Direktör Sait Taş'la her konuda anlaştı. Taş, ekibinde bulunan 16 futbolcu ve 1 masörü de Emrespor’a getiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2011 11:14
Ispartaspor'lu Hoca ve 16 Futbolcu Emrespor'da

Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Isparta Emrespor, suskunluğu bozdu.

Yeni sezonda 3. Lig için mücadele etmeyi hedefleyen kırmızı-siyahlılar, her gittiği takımda şampiyonluk yaşayan başarılı teknik adam Sait Taş’la anlaştı.

Ispartaspor’da kendisine ve futbolcularına verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine istifa eden Taş, Emrespor yöneticileriyle önceki gün akşam Antalya’da bir araya geldi. Sürpriz görüşmede Emrespor Kulüp Başkanı Gürcan Suvay, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Yüksekçınar ve Fehmi Gülver de yer aldı.

Isparta’nın en köklü takımlarından olan, logosu, renkleri ve kuruluş yılıyla Spor Toto Süper Lig’deki Eskişehirsporla aynı olan Isparta ES ES, şampiyonlukta tecrübe sahibi ve deneyimli hoca Taş ile anlaşarak önemli bir işe imza attı.

“SAİT TAŞ HOCAMIZLA HER KONUDA ANLAŞTIK”
Bu arada Emrespor Kulüp Başkanı Gürcan Suvay, Akdeniz muhabirine gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Isparta Emrespor olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Suvay, “Sait Taş hocamızla her konuda anlaştık. Sait Hocamızın kariyeri ortada. Borçsuz bir takım olarak 3. Lig hedefine ulaşmayı istiyoruz. Bunun içinde güçlü yönetimimizle protokolümüz ve halkımızın da desteğiyle kollarımızı sıvadık. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

“TAKIMIMIZ ÇARŞAMBA GÜNÜ EĞİRDİR’DE TOPLANIYOR”
Teknik Direktör Taş’ın yanında 16 öğrencisini ve 1’de masörünü de Emrespor’a getirdiğini belirten Suvay, “Evrensekispor’dan Serdar Öztan, Güray Göçmen, Mustafa Kademli, Ömer Kaplan, Rıdvan Yaşar, Erkut Yakut, Manavgat’tan Gökhan Dereli, Emrah Sansar, Önder Karadağ, İnegöl’den Mehmet Özer, Çarşamba’dan Mustafa Acar, Kestelspor’dan İlyas Kurtuluş, Antalya Yıldırım’dan Ferhat Demir, Turgut Reis’ten Emrah Karadağ, Tekirova Belediyespor’dan Alihan Ünal ve Demrespor’dan Hüseyin Daş ile Masör İlker Yuvauç’la da anlaştık. Diğer anlaştığımız oyuncularla birlikte takımımız çarşamba günü Eğirdir’de kampa girerek yeni sezon hazırlıklarına başlayacak” diye konuştu.

Suvay, takıma nokta transferler olarak birkaç takviye daha yapılacağını sözlerine ekledi.

“HER İKİ TARAFA HAYIRLI OLSUN”
Deneyimli Teknik Adam Sait Taş ise Isparta Emrespor yönetimiyle her konuda anlaştıklarını belirterek, “Sezon sonunda Isparta’nın 3. Lig’deki temsilcimizi olmasını istiyoruz. Futbolcularıma ve ekibime güvenim tam. Her iki tarafa hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Levent DOĞAN - Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum