Isparta'ya 35 Yeni Otobüs Daha Geliyor

Isparta'ya 35 Yeni Otobüs Daha Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2015 10:58
Isparta'ya 35 Yeni Otobüs Daha Geliyor

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatif yönetimi 3 tane körüklü olmak üzere, 35 yeni otobüs aldı. Yeni otobüslerin seferleri başlaması ile birlikte Isparta'da eski otobüs kalmıyor.

Isparta Özel Halk Otobüsü Kooperatifi yönetimi önemli bir atılım daha gerçekleştirdi. Yönetim şoförlerin eğitimi, duyarlılığı, sefer saatlerinin değişikliği ve yeni hatlar ile birlikte otobüslerin yenilenmesine hız verdi.

Geçtiğimiz yıllarda sürekli filosunu yenileyip sıfır otobüs alarak seferlere koyan Halk Otobüsleri Kooperatifi, tam 35 yeni otobüs daha aldı. Fabrika ürettiği sıfır otobüsleri Isparta’ya gönderecek ve otobüsler seferlere başlayacak.

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yavuz, 35 sıfır otobüsün gelmesiyle artık tamamı son model otobüslerle Isparta halkına hizmet vereceğini belirterek:"Diğer otobüslerimizde yeni. Böylece otobüslerimizin yaş ortalaması 2014 olacak. Bu Türkiye'deki en iyi yaş ortalamasıdır.

Çalışmalarımız ve yeniliklerimiz bununla da kalmayacak. Otobüslerimizin yenilenmesinde ve diğer çalışmalarımızda bize destek veren Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Sayın Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür ediyoruz.

Bizleri daha iyi ve kaliteli hizmet, yeni otobüsler için teşvik ediyor" şeklinde konuştu. Kooperatifin otobüs aldığı firmanın, yeni otobüsleri Aralık - Mart ayı arasında Isparta’ya göndereceği, yeni üretilen ilk 35 otobüsün Isparta’ya geleceği öğrenildi. Yeni otobüslerin sefere başlaması ile birlikte Isparta’da bütün halk otobüsleri yenilenmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.