Isparta'ya 50 Bin TL Ödül

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta'nın 'temiz şehir' olarak ödüllendirildiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2013 14:45
Isparta'ya 50 Bin TL Ödül

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çöplerin uygun şekilde toplanıp deponi alanında ıslah edildiği Isparta'da Belediyeyi 50 bin TL ile ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, temizlikte 7/24 esasına göre hizmet verildiğini belirtti. Günaydın Isparta'da temizlik çalışmalarının bilinçli ve yoğun bir şekilde devam yürütüldüğünü kaydetti.

Personelin cadde ve sokakların temizliği için 24 saat hizmet verdiğine değinen Günaydın, "Temizliği 190 personel, 34 kamyonla gerçekleştirmekteyiz. Şehrimizden her gün 250 ton çöp, deponi alanına naklediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu çalışmalar nedeniyle bizi ödüllendirdi. Türkiye'deki 16 deponi alanı içerisinde, düzenli ve sistemli bir çalışma gerçekleştirildiği belirtilerek 50 bin TL ile ödüllendirildik. Ödül belki küçük ama bizim için manevi değeri büyük" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.