Isparta’ya Büyük OSB Geliyor

Isparta’ya Büyük OSB Geliyor

Yayınlanma:
Isparta’ya Büyük OSB Geliyor

Isparta Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Uğur GÖKGÖZ ve Osman ZABUN’un koordinasyonunda; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR ile yapılan görüşme ve istişareler sonucunda Isparta ya yaklaşık 15 milyon m2 büyüklüğünde 4. OSB nin kurulması kararlaştırıldı.

Yaklaşık 6 aydır milletvekilleri ve ITSO başkanı Metin ÇELİK ve yönetim kurulu üyeleri ve Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat PARLAK ile Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN İN yoğun bir şekilde hazırlık çalışmalarını yürüttükleri 4. OSB kuruluş talebi bakana aktarıldı. Yapılan müzakereler sonucunda bakanın onay vermesi ile birlikte kuruluş çalışmalarına başlanıldı.

Son noktayı koymak üzere bugün Sanayi ve Teknoloji bakanı Mehmet Fatih KACIR ı ziyaret eden Isparta AK Parti milletvekilleri Mehmet Uğur GÖKGÖZ ve Osman ZABUN ile Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat PARLAK ve ITSO başkanı Metin ÇELİK, ITSO başkan yardımcısı Şakir UYGUN dan oluşan heyet; yeni kurulacak olan 4. OSB nin Keçiborlu ilçesi sınırları içinde Afyonkarahisar yolu üzerinde yaklaşık 15 milyon m2 lik alana kurulacağını, kurulacak olan 4. OSB nin Süleyman DEMİREL OSB nin yaklaşık 5 katı büyüklüğünde olacağını ifade ettiler.

4. OSB nin kurulması ile Isparta’ya çok büyük miktarda ve büyük ölçekli dev yatırımcılar alınacak. Yapılacak yatırımlarla birlikte Isparta ekonomisi ciddi şekilde büyüyecek ve binlerce kişiye istihdam imkanı sağlanacak.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.