Isparta’ya Geldiğini Kanıtlamak İçin Kitap Bastırdı

Isparta’ya Geldiğini Kanıtlamak İçin Kitap Bastırdı

Yayınlanma:
Isparta’ya Geldiğini Kanıtlamak İçin Kitap Bastırdı

12 Haziran 2011 günü Milletvekili seçilen Ali Haydar Öner, 2012 yılından itibaren günümüze kadar geçen zaman zarfında ilimize gerçekleştirdiği ziyaretlerin not aldığı kitap bastırdı.

61 KERE ISPARTA’YA GELDİM 200
GÜN BU ŞEHİRDE KONAKLADIM
Kendisi hakkında Isparta’ya gelmiyor eleştirilerine de cevap veren CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner; “Milletvekilliğim boyunca 61 kere Isparta’ya geldim. Bu şehirde 200 gün konakladım. Bakın ben milletvekiliyim. Ispartalılar beni Ankara’da dursun ve bizi orada temsil etsin diye seçti. Sonuçta ben Belediye Başkanı değilim ki devamlı bulunduğum ilde duracak. Ankara’da mecbur durmak zorundayım. AKP’li Recep Özel’in sık sık şehre geldiği söyleniyor. Tamam geliyor ama ne yapıyor Isparta için?” dedi.

ISPARTA ZİYARETİ VE KALIŞ GÜNLERİ İÇİN KİTAP BASTIRDI
12 Haziran 2011 günü Milletvekili seçilen Ali Haydar Öner, 2012 yılından itibaren günümüze kadar geçen zaman zarfında ilimize gerçekleştirdiği ziyaretlerin not aldığı kitap bastırdı. Gerçekleştirdiği ziyaretler, kaldığı ve döndüğü günün yer aldığı kitapta Öner hakkında çıkan haberlerde yer alıyor.

VEDAT ŞENOL, CHP’NİN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR
Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde konuşan Milletvekili Ali Haydar Öner; “Genel Merkezin talimatlarını yerine getirmeyen, parti içinde kavga eden partinin eski il başkanı Vedat Şenol, AKP’nin eski Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gibidir. Kendisinin hal ve hareketleri aynı Tayyip’e benziyor. Diyorum ki AKP’de Tayyip varsa CHP’de Vedat Şenol vardır. Artık Cumhuriyet Halk Partisi Isparta örgütü yeniden yapılandı. Hedefimiz CHP’yi iktidar yapmaktır. 2011 yılında yükselen oylarımız ne yazık ki 2014 yılında birilerinin yüzünden düşmüştür. Vedat Bey şunu bilsin ki CHP koskoca bir çınar ağacıdır. Bizlerde bu çınarın kollarıyız. Vedat Bey CHP’nin her hangi bir ilde ki şubesi olduğunu unutarak siyaset yapmaya çalışmıştır. Belirttiğim gibi koca çınarın bir kolu olan CHP Isparta İl Örgütü’nde hasta olan kola aşılama yaptık” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum