Isparta'ya Irgat Olmaya Geliyorum!

CHP Milletvekili A. Adayı İzzet Beydoğan, Milletvekilliğine değil, Irgatlığa talip...

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2015 14:42
Isparta'ya Irgat Olmaya Geliyorum!

CHP Milletvekili A. Adayı İzzet Beydoğan, partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısında “Isparta’nın ırgatı olmak için geliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili A. Adayı İzzet Beydoğan, partisinin il merkezinde aday adaylığı açıklaması yaptı. Hafta sonu sandık başına gidecek olan CHP’de kritik dönemece girdi.

İzzet Beydoğan, yaptığı açıklamada “Doğuştan bu yana siyasetin içindeyim. 17 yaşında Gençlik Kolları Başkanı oldum. Hiçbir zaman örgütten kopmadım. Tek hayalim olan CHP İktidarı için çalıştım. Her zaman, her yerde emekten yana oldum” dedi.

CHP’nin iktidar olabilmesi için daha fazla halka inmesi gerektiğini kaydeden Beydoğan, “Ben hem örgüt içerisinde hem de halkın içerisinde vücut buldum. İnanıyorum ki, halkla beraber olursak, sanayide, tarlada, fabrikada, okulda halkla iç içe olursak, CHP iktidarı uzak değildir” diye konuştu.

CHP’nin neferi olarak doğduğunu ve yine neferi olarak öleceğini söyleyen Beydoğan, “Ben Isparta’nın ırgatı olmaya geldim. Bir ayağım Isparta’da bir ayağımda Ankara’da olacak. Ön seçim pusulasında aday sıra numaram da Altı ok’un altısıdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum