Isparta'ya kaç tane TOKİ konutu yapılacak?

Isparta'ya kaç tane TOKİ konutu yapılacak?

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2016 15:07
Isparta'ya kaç tane TOKİ konutu yapılacak?

BMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in önderliğinde Isparta’da emekliler başta olmak üzere dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak amacıyla başlatılan TOKİ konutları çalışmasında gözler 2017’ye çevrildi. Hazineden TOKİ Başkanlığı’na devredilen Aliköy mevkiindeki arsa üzerinde 3000 sosyal konut üretilmesi hedefleniyor. Ancak aynı bölgede yine Hazineden TOKİ’ye devredilecek arsa ile birlikte üretilecek sosyal konut sayısı 4500’e çıkacak.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, TOKİ’ye devredilen ilk arsa üzerinde 3000-3500 konut inşa edileceğini söyledi.TOKİ’nin Isparta sosyal konut projesini 2017 yılı iş programında hayata geçireceğini belirten Bilgiç, “Şimdi 1500 konutluk daha bir arsa bulduk. Bu arsanın TOKİ’ye devredilmesi işlemlerinden sonra burada da 1500 konut inşa edebileceğiz. Toplamda 4500 konutu Ispartalı hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.