Isparta’ya Ödül Geliyor

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, YGS’de Türkiye derecesi yapan Isparta’ya ödül gönderecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2012 14:32
Isparta’ya Ödül Geliyor

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, YGS’de Türkiye derecesi yapan Isparta’ya ödül gönderecek.

YGS sonuçlarında Isparta’nın aldığı başarı herkesi memnun ederken, Vali Memduh Oğuz, Milli Eğitim Bakanı Prof Dr. Ömer Dinçer’den başarının karşılığında ödül istedi.

Vali Oğuz, İstanbul'da "özürlülere yönelik" yapılan çalışmalar nedeniyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'den Isparta’da 2011 yılında yapılan çalışmalar nedeniyle ödül aldı.

Ödül töreninde Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'e Isparta’nın YGS başarıları ile ilgili bilgi veren ValiMemduh Oğuz:"Sayın Bakanım, Isparta yıllardır böyle bir başarıya hasretti. Sürekli olarak 30'lu sıralarda yer alıyorduk. Bu yıl gerçekten çok önemli bir başarı elde edildi. Özellikle sayısalda Türkiye 4.'sü, genelde Türkiye 7. si olduk. Bu başarının karşılığında Milli Eğitim Bakanı olarak sizden Isparta ödül istiyoruz. Ödül olarak bir okul yaptırırsanız mutlu oluruz. Isparta halkı ve eğitim camiası da motive olur" dedi.

Ödül olarak bir okul yaptırırsanız mutlu oluruz. Isparta halkı ve eğitim camiası da motive olur" dedi.

Bakan Dinçer'in Vali Oğuz'un talebine yerinde bulduğu ve:"Sayın Valim Isparta’yı başarısından dolayı tebrik ediyorum. Başarıda emeği geçen başta eğitim camiamızı, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum. Ödül olarak ne gerekiyorsa yapacağız" dediği öğrenildi.

Vali Oğuz'un da konunun takipçisi olacağı gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.