Isparta’ya Özel Anaokul Açılıyor

Isparta’da ilk defa, eğitim öncesi okulu açılıyor. Serap İlban, isimli girişimci bir bayanın teşebbüsü ile 90 öğrenci kapasiteli ‘PIRLANTA ANAOKULU’ açılıyor.

Yayınlanma:
Isparta’ya Özel Anaokul Açılıyor

Okula yeni başlayacak öğrenci adayları için açılacak olan okul, Isparta’da bir çok ilke imza atıyor.

Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, ‘Serip İlban ismindeki arkadaşımız, Müdürlüğümüze müracaat ederek, 90 kişilik okul öncesi, eğitim okulu açmak istediğini söyledi ve başvuruda bulundu. Bizde gerekli incelemeleri yaptık ve uygun görüldü. Yakında bu okulu açacağız. Diğer, Ispartalı vatandaşlarımıza inşallah örnek olur. Özel okul dahi olsa, her zaman bizim yönetim ve denetimimiz altındadır. Gerekli denetimler yapılacaktır” dedi.

Okul sahibi Serap İlban, “Amacımız; 13 -15 kişilik, öğrenci sınıfları kurarak, bu sınıflara 2 öğretmen, nezaretinde öğrencilerimizi ilkokula hazırlamaktır. Okulumuz yakında, İstiklal Mahallesi Ayanoğlu Apartmanında açılacaktır. Yaptığımız yatırım dolayısıyla Isparta’da örnek bir okul yapmış oluruz. Bizim gibi daha birçok kişi özel okul açar. Isparta’da ilk defa okul öncesi, özel bir okulun açılacak olması beni mutlu ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum