Isparta’yı Nakış Gibi İşliyoruz

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Faruk Daşdöner, Isparta’da şehir içi ulaşımın AB normlarında olduğuna işaret ederek “Çağdaş Kent, Modern Ulaşım anlayışıyla Isparta’yı nakış gibi işliyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2013 11:04
Isparta’yı Nakış Gibi İşliyoruz

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Faruk Daşdöner, Isparta’da şehir içi ulaşımın AB normlarında olduğuna işaret ederek “Çağdaş Kent, Modern Ulaşım anlayışıyla Isparta’yı nakış gibi işliyoruz” dedi.

Kanal3 ekranlarında yayınlanan 3. Boyut Programına katılan Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Faruk Daşdöner, kendilerinin kooperatifin görünen yüzleri olduklarını, kooperatifi bir şirket vasıtasıyla yönettiklerini ifade ederek, “Isparta’mızı nakış gibi işliyoruz” dedi.

TÜM ARAÇLAR AB NORMLARINDA
Tüm araçların AB normlarına uygun hale getirildiğinden bahseden Daşdöner, “Halkımız bilgi ekranları sayesinde güzergahları takip edebiliyorlar, haberleri anlık görebiliyorlar. En ciddi yatırımlarımızdan birisi Gülkent Kart’a yapılmıştır. Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın bu çalışmaların yapılmasında bizlere itici güç oldu” dedi.

Gülkent Kart kullanımın yüzde 55 oranında olduğunu dile getiren Daşdöner, “Toplu taşımada kart kullanım oranı yüzde 55 oranında. Amacımız şoförlerimizin para alışverişinden ziyade asli görevleri olan şoförlük görevlerini daha iyi yapabilmeleridir. Yine otobüslerimizin önlerine güzergahların daha iyi görünmesi için dijital tabelalar konuldu. Otobüslerimizde 3 güvenlik kamerası bulunuyor. Bunlardan birisi yolu, diğeri şoför ile halkın diyalogunu, bir diğeri de otobüs içindeki güvenliğin sağlanmasına yarıyor” diye bilgi verdi.

31,5 MİLYON TL’LİK DEV YATIRIM
2013 yılı itibariyle otobüs yatırımları için 30 milyon, Gülkent Kart yatırımları için de yaklaşık 1.5 milyon liralık bir yatırım yaptıklarını aktaran Daşdöner, “Bizim de bağlı olduğumuz bir birliğimiz var. Türkiye’de parmakla gösterilen ve diğer illere örnek gösterilen bir kooperatifiz. Amacımız Türkiye’de en genç araç filosuna sahip olabilmek. Şoförlerimizin eğitimlerini gerçekleştiriyoruz. Kooperatif olarak müşteri odaklı çalışmalar yapıyoruz. Yatırımlarımızı hizmet içi eğitimlerimiz ile taçlandıracağız” görüşlerinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum