Isparta'yı Temsil mi? yoksa Rezil mi Ediyorlar?

TBMM'de yapılan görüşlerde arda arda patlayan Isparta Milletvekillerinin kavgası Türkiye gündeminden düşmüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2012 10:58
Isparta'yı Temsil mi? yoksa Rezil mi Ediyorlar?

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda "İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi"nin 5. maddesi üzerinde görüşmelere yine Isparta milletvekilleri damgasını vurdu.

Geçtiğimiz hfatalarda MİT kanunu görüşmelerinde genel kurul salonunda Recep Özel ile Nevzat Korkmaz'ın hakarete varan sözlü kavgasının ardından yine Recep Özel bu kez Ali Haydar Öner'le tartıştı. 

Bir çok haber ajansı tarafından servis edilen haberde Isparta Milletvekilleri bir birlerine hakaret ettiler.

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ile Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, yemek için verilen aranın ardından toplantı öncesinde tartışmaya başladılar.

Özel'in Öner'e "35 yıllık bürokratsın, edep terbiyesi almamışsın" sözlerine Öner, "Terbiyesiz sensin. Ezikliğin acısını çıkarıyorsun" karşılığını verdi.

Isparta'yı Bu Üslupla mı Temsil ediyorlar?

Konu için görüşlerini aldığımız vatandaşlar TBMM'de Isparta'yı temsil eden isimlerin Isparta'yı temsil etmek yerine rezil ettiklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum