Ispartes Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Milli Takım Yolunda

Minikler Ferdi Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası hafta sonu Çorum’da Hitit Üniversitesi 15 Temmuz Spor Kompleksi içindeki Spor Salonunda yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2017 16:43
Ispartes Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Milli Takım Yolunda

Türkiye genelinden 108’i bayan, 138’i erkek toplam 246 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası 24-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. Isparta’yı temsil eden Ispartes gençlik ve spor kulübü 11 sporcu ile turnuvaya katıldı.Turnuva ile ilgili açıklama yapan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu U11 ve U13 milli takım Antrenörü Gökmen Öçal “ Minikler Türkiye şampiyonası sonrası dereceye giren 16 sporcu 15-17 Aralık tarihinde Ankara’da U11 milli takımı için tekrar maç yapılacak orda ve o müsabaka sonunda ilk 4 e girenler U11 milli takımına girecek bu bizim Türkiye Masa Tenisi federasyonun Milli takım seçme kriteri bizim sporcularınızdan 10 tanesi 2010 ve 2011 doğumlu ilk defa müsabaka tecrübesi yaşadılar ama sporcumuz Efe Berk Yıldırım Türkiye 6. Olarak Ankara’daki milli takım seçme müsabakasına katılacak. Aynı turnuvada U13’tede 2 sporcumuz yarışacak Gürkan İlhan ve Mustafa Uçar sporcularımızı göstermiş oldukları başarılardan ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ispartes Spor Kulübü olarak yerel yönetimden ve Ispartalı spor severlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor