İtfaiyeden Yavru Kedi Operasyonu

İtfaiyeden Yavru Kedi Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2018 16:53
İtfaiyeden Yavru Kedi Operasyonu

Telekomünikasyon direğine çıktıktan sonra mahsur kalan yavru kedi, aşağı inemeyince itfaiye ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda merdivenle kurtarıldı.

Gülcü Mahallesi 3513 sokak üzerinde, yavru bir kedinin direkte mahsur kaldığı gören vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine sevk edilen Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, söz konusu yere merdivenli araçlarıyla gelerek çalışma başlattı.

Ağaç telekomünikasyon direğinde asılı kutu üzerinde mahsur kalan yavru kediye, merdivenli itfaiye aracıyla yaklaşıldı. Yavru kedinin ani bir hareketle zarar görmemesi için titiz bir çalışma yürüten ekipler, bir süre uğraştıktan sonra yavru kediyi kurtarmayı başardı.

Korktuğu için kurtarıldıktan sonra bir süre vatandaşlar tarafından sakinleştirilerek sevilen yavru kedi daha sonra doğaya bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.