ITKM İnşaatı Belediye Meclisi Gündeminde

Isparta Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan birinci birleşimi Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
ITKM İnşaatı Belediye Meclisi Gündeminde

Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan birinci birleşimi Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında gerçekleştirildi.

8 maddelik gündemle toplanan Belediye Meclisi’nde, Demokrat Partili Belediye Meclis Üyesi Nuri Selçuk, daha önce Akdeniz Gazetesi Sahibi İsmail Rüştü Çelik tarafından kendilerine gönderilen Ticaret Kültür Merkezi bilirkişi raporunun mecliste görüşülmesini teklif etti.

Demokrat Partili Belediye Meclis Üyesi Nuri Selçuk, Isparta Belediyesi’nin 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne Ticaret Merkezi ile ilgili bir bilirkişi raporu hazırlattığını, bu raporla ilgili Belediyenin nasıl bir çalışma yaptığını öğrenmek istediklerini söyledi.

Selçuk’un gündem maddesi teklifi 11 MHP’linin ret oyuna karşılık, AKP, Demokrat Parti, Bağımsız Seyfettin Kalem ve MHP’li Uğur Bestelci’nin kabul oyuyla gündeme ilave edildi. Belediye Meclisi’nin 8 maddelik gündemi ise komisyonlara havale edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.