ITKM İnşaatı Yeniden Başlıyor

Yapımı yılan hikâyesini dönen Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı uzun bir sürenin ardından yeniden başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2012 16:53
ITKM İnşaatı Yeniden Başlıyor

Ticaret ve Kültür Merkezi’nin yüklenici firması Kadıahmetoğullarının Yönetim Kurulu üyesi Sezai Ünal, havaların ısırmasıyla birlikte inşaata başlayacaklarını ve inşaatı Haziran ayı sonuna kadar bitireceklerini açıklamıştı.

Isparta’da kış mevsiminin sert geçtiğini belirten Belediye Başkanı Günaydın, “Kadıahmetoğulları firması yetkilileri de bize inşaatın aşırı soğuklar nedeniyle bugüne kadar başlayamadığını söylediler” dedi.

Belediye Başkanı Günaydın konuşmasına şöyle devam etti: “Isparta gerçekten bu kış çok sert geçti. Biz dahi belediye olarak ağaç dikemedik. Bimsblok fabrikamızı çalıştıramadık. dahi belediye olarak ağaç dikemedik. Bimsblok fabrikamızı çalıştıramadık. Pomzalar buz tuttu. O nedenle Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatıyla ilgili yüklenici firmayla görüşmelerimiz oldu. Onlarda soğuk havalar nedeniyle beton dökemediklerini ancak ufak tefek çalışmaların sürdüğünü ifade etmişlerdi. Zannedersem havaların ısınmasıyla birlikte bugün-yarın inşaata başlayacaklarını umuyorum. Hatta bende artık inşaat şantiyesini gezip incelemelerde bulunmak istiyorum.”

“HAZİRAN AYINA BİTMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
İnşaatın kısa süre içerisinde başlayacağını vurgulayan Başkan Günaydın, yüklenici firmanın inşaatı Haziran ayı sonuna kadar bitirmesini temenni ettiğini kaydetti. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın konuşmasına şöyle devam etti: “İnşaatın bitme tarihi olarak yüklenici firma yetkilileri Haziran ayını söylemişti. Ancak o zaman soğuk kış şartları eklenerek mi bu söylenmişti bunu bilemiyorum. Ama inşallah ek süre eklemez. Söyledikleri gibi inşaatın Haziran ayında bitmesi bizim de temennimiz. Zaten Haziran ayında doğalgaz altyapı çalışmaları da tamamlanacak. Bunun da sözünü önceden almıştık. O nedenle bizim için Haziran ayı önemli bir ay. Bitirme ayı olacaktır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum