‘ITKM’de Mutlaka Yeriniz Olacak’

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Yeni Çarşamba Pazarında esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Prof. Dr. Çakmakçı “biz size söz veriyoruz, ITKM’den mutlaka Isparta esnafına yer ayrılacak. Orası Isparta’nın malıdır” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2014 00:49
‘ITKM’de Mutlaka Yeriniz Olacak’

30 Martta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında Yeni Çarşamba Pazarında esnafları ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı esnaflarla sohbet ederek yapımı bir türlü bitirilemeyen ITKM inşaatından esnaflara yer verileceğini söyledi.



Esnaflar merkezden yeni Çarşamba pazarına taşındıktan sonra birçok işyeri sahibinin işyerini kapatmak zorunda kaldığını geri kalanların ise güçlükle hayatını sürdürebildiğini söylerken, CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı “sizleri yeniden ITKM olarak adlandırılan şehir merkezindeki yerlerinize taşımak istiyoruz. Yerel yönetimi devraldığımızda mutlaka buradaki esnaf için oradan yer ayıracağız” dedi.



300 ESNAF KEPENK KAPATMIŞ
Pazar ziyaretini değerlendiren Çakmakçı açıklamasında “Vatandaşlarımız üzgün, çünkü eski Çarşamba pazarından buraya taşınan esnaflarımız çok zarar görmüş. Merkezden buraya taşınan 400 esnafımızdan sadece 100 tanesinin dükkanını açık tutabildiğini söylüyorlar. Bizde onlara ITKM’nin halın malı olduğunu kimseye verilemeyeceğini ve yasal olarak bunun uygun olmayacağını anlattık. Sonuna kadar esnafımızın arkasındayız ve onların bu noktada ki sorunlarını çözmeye kararlıyız. Dükkan sahipleri çok sahipsiz ve karamsar biz onlara kendi önlerine set koymamaları gerektiğini birlik olarak sorunların üstesinden gelinebileceğini söyledik” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum