ITKM’de Sona Doğru Gelindi

Isparta’nın kanayan yarası olarak bilinen ve bir türlü bitirilmediği için hedef tahtası olarak gözüken eski Çarşamba pazarı üzerine kurulan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezinde sona doğru gelindi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ağustos 2013 14:31
ITKM’de Sona Doğru Gelindi

Müteahhit firma cumhuriyet caddesinden başlayarak işyerlerini işler hale getirmeye başladı. Bu çalışma temposu içerisinde de Türkiye’deki ileri gelen firmalar da bu AVM ‘de yerlerini almak için hazırlıklarını yapmaya başladı.

Bilindiği üzere birkaç ay önce özel bir banka Ticaret ve Kültür Merkezinden bir işyeri satın almış ve faaliyetine başlamıştı. Bu günlerde de özel bir tekstil firması kendisine bir yer kiralayarak pankartını aşmış durumda. Müteahhit firma yetkilileri de ülkemizdeki büyük firmaları bu merkezde işyeri açmak için kolları sıvadığını dile getirdi.

Günaydın, geçerken uğradığı Ticaret KültürMerkezi inşaatı önünde firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Birkaç ay içerisinde işyerlerinin açılışa hazır hale geleceğini ve bu birkaç ay içerisinde de AVM’de ticari alışverişin başlayacağını belirttiler.

Günaydın’da yaptığı açıklamada, “firma gecikmeli de olsa AVM’de inşaat çalışmalarını son aşamaya getirdi. Birkaç aydır da ülkemizdeki önemli firmalarla görüşme yaparak bu firmaların AVM’de işyeri açmaları için çalışmaktadır.

Hatta bir firma buradan işyeri kiralamıştır. Bir ay içerisinde başta Cumhuriyet caddemize bakan kısımdaki işyerlerinin açılacağını tahmin ediyorum. Kış gelmeden de Kültür Merkezinin faaliyete geçeceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum