ITKM'ye Haram Soktular

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Partilierin ITKM ile ilgili eleştirilerine sert cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2014 10:38
ITKM'ye Haram Soktular

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın için Fatih'te oluşturulan seçim merkezinin açılışında konuşan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti zihniyetini eleştirdi. Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi Projesi'ne haram karıştırıldığını iddia eden Yalçın, şöyle konuştu:

"Bazı kesimleri harekete geçirip, seçmenin iradesine ipotek koymak için mücadele içinde olanlar var. Burada uyarıyoruz. 30 Mart kader seçimidir. 2009'da Isparta'ya getirdikleri duruma bakıldığında aynı hataya düşülmeyecektir. Belediyeyi batırmaya çalışan bir zihniyetle mücadele için her türlü gücümüz vardır.

ITKM meselesini konuşuyorlar. Bu zihniyetin mensupları, Belediyeyi biz kazandıktan sonra projeyi engellemek için çaba sarfettiler. Mahkemelere taşıtmak istediler, sürüncemeye kalsın istediler. Belediye Başkanımız riski üzerine alıp bitirilmesi yönünde sorumluluk almıştır. Bu işin içine haram soktular. Isparta'nın yerini peşkeş çektiler. Utanmadan çıkıp demejler veriyorlar. Burası halkın yeri, ince eleyip, sık dokuyoruz. Gereken cevabı sandıkta vermenizi bekliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum