ITSO Başkanı Çelik: Geleceğimizden Umutluyuz

ITSO Başkanı Çelik: Geleceğimizden Umutluyuz

Yayınlanma:
ITSO Başkanı Çelik: Geleceğimizden Umutluyuz

Isparta Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezine ziyarette bulunan ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, “Okulumuzda üstün yetenekli öğrencilerimizin başarılarını destekleyen çalışmalara fırsat verilmesi çok güzel bir şey. Buradaki öğrencilerimiz gelecekteki Türkiye’yi dünyanın lideri haline getirecektir.” dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Akif Aslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Topaloğlu; Isparta Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezinde öğretmen ve öğrencilerle buluştu, okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

BİLSEM eğitim kurumlarının önemli bir görev üstlendiğini belirten ITSO Başkanı Metin Çelik, “Bilim ve Sanat Merkezleri yetenekli öğrencilerimizin eğitildiği, yeteneklerine yetenek katıldığı önemli okullarımızdan biri. Üstün yetenekli öğrencilerimizin başarılarını destekleyen çalışmalara fırsat verilmesi çok güzel bir şey. Biz geleceğimizden umutluyuz. Bu öğrencilerimiz gelecekteki Türkiye’yi dünyanın lideri haline getirecektir. Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize bu denli güzel bir yer kurdukları ve gençlerimize yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Herkesin gelip görmesi gereken bir eğitim kurumumuz. Ailelerimizin de başarılı çocuklarını buraya yönlendirmesini tavsiye ediyorum. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim yılı diliyorum.” diye konuştu.

Okul Müdürü Faruk Abdullah Özcan da öğrenci kabulünün iki aşamalı sınavla gerçekleştiğini belirterek, “3 yetenek alanından ilkokul 1. 2. ve 3. sınıflardan öğrenciler alınıyor. Öğrencilerimiz iki aşamalı sınavla kurumumuza geliyor. Eğitim hakkı alan öğrencilerimiz lise bitinceye kadar kurumumuzda eğitim almaya devam ediyorlar. Aldıkları eğitimler tanımlandıkları yetenek alanlarında farklı olarak devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Başkan Çelik, Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda dünya birincisi olan Mustafa Alp Aytekin’e ödülünü verdi.

Öğrencilerin yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan ITSO Başkanı Metin Çelik ve beraberindekiler, tüm sınıfları tek tek gezdi, müzik dersinde ise öğrencilere eşlik etti. Öğrencilerle sohbet ederek başarı dileklerini ileten, öğrencilerin sorularına içtenlikle cevaplar veren Başkan Çelik, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından ziyaretini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.