ITSO Başkanı Kaçıkoç: 'Bizi 1. Bölgeye Alsınlar'

Isparta’nın teşvikte 2.bölgede yer aldığının açıklanması önce iş dünyasından tepki aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2012 10:51
ITSO Başkanı Kaçıkoç: 'Bizi 1. Bölgeye Alsınlar'

Isparta’nın teşvikte 2.bölgede yer aldığının açıklanması önce iş dünyasından tepki aldı.
Bu eleştiriler, hafta sonu yapılan AK Parti Kongresi’nde yanıt buldu. Kürsüye gelen Milletvekili Recep Özel, “Bu söylenenler talihsizliktir” dedi.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, yaptıkları açıklamanın ne siyasi ne de kişisel algılanmamasını istedi ve “Biz sanayileşmek istiyoruz. Gerçekten Isparta açıklanan şartları taşıyorsa, bizi ikinciye değil, birinciye yazsınlar ki uğraşmayalım” diye konuştu.

Kaçıkoç, “Biz istiyoruz ki bizim Ispartamız sanayileşsin. İşsizlik ortadan kalksın, gelir seviyesi yükselsin istiyoruz. Hal, bizim milletvekillerinin ve ilgililerin dediği gibiyse o zaman bizi 2.liğe değil birinciye yazsınlar ki uğraşmayalım. Birinci bölgedeyiz diyelim, kestirip atalım. İnsan ne diye koşturur, ne diye çaba sarfeder. Daha iyi para kazanayım, daha iyi yaşam şartları elde edeyim diye uğraşır. Biz de Isparta’nın daha iyi yerlere gelmesi için uğraşıyoruz. Yoksa hedefimiz ne iktidar ne milletvekili ne başkası, hiçbir şey değil. Bizim hedefimiz sadece Isparta” dedi.

BARO BAŞKANI GÖKMENOĞLU’NA DESTEK OLUNACAK MI?
ITSO Başkanı Kaçıkoç’un, Baro Başkanı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’na da bir yanıtı vardı. Gökmenoğlu, kanal 32 habere yaptığı açıklamada, teşvikle ilgili dava açmaya hazırlandığını hatta, sivil toplum kuruluşlarından da destek isteyeceğini açıklamıştı.
Bu açıklamalara karşılık ITSO Başkanı Kaçıkoç, “O kendisini ilgilendirir, bizim konumuz değil” dedi. Kaçıkoç, görüşme isteğine de “Kapımız açık” diye cevap verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.