ITSO Tatilde!

Teşvik paketinde 2’nci bölgede bulunan Isparta’nın Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi 4’ncü bölgede yer alan Afyon’a gezi çıkarması yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2012 22:33
ITSO Tatilde!

ITSO Meclisi’nin Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 5 yıldızlı otelde düzenlediği 2 günlük tatil yönetime muhalif üyeleri kızdırdı.

Mecliste yer alan muhalifler ‘ITSO’nun parası’na yazık olacak’ diye tepki gösterip termal tesislerdeki tatile katılmadılar.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, 4 yıldır ısparta’ya çok hayırlı yatırımlar getirmeye vesile oldukları ve özellikle yeni Teşvik’te ıspartayı 2. Bölgeye aldırmayı başardıkları için yorgun düştüler ve ITSO üyelerinin aidatlarıyla Afyonkarahisar Sandıklı’da 5 yıldızlı termal otelde iki günlük tatil için gittiler.

AVCULAR’IN EKİBİ KATILMADI
Ajans 32’ye gelen istihbarata göre tatil gezisine Isparta’da ITSO Başkanlığı döneminde etkili çalışmalar yapan Eyüp Avcular listesinden meclise giren muhalefet üyelerinin ‘Itso’nun parasına yazık değil mi. Bu toplantı Isparta’da da yapılabilirdi. Bu tamamen turistik bir gezi. Toplantı bahane diye tepki gösterdiği ve protesto amacıyla gitmedikleri öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum