ITSO Üyelerine Özel Kredi

Garanti Bankası Sanayi Şubesi ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol çerçevesinde oda üyelerine özel kredi imkanı sunulacak.

Yayınlanma:
ITSO Üyelerine Özel Kredi

Kadın girişimciler ve yeni iş kuranları yakından ilgilendiren protokol çerçevesinde düşük faizle 36 aya kadar vadeli kredi hizmeti sunulacak.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve Garanti Bankası Sanayi Şubesi Özlem Güç arasında imzalanan protokolün ayrıntıları şöyle:
36 ay vade, 50 TL’ye kadar olan ticari taksitli kredilerde yüzde 0.9, faiz ve standart dosya masrafı,

Kadın girişimcilere yönelik kullandırılacak taksitli ticari kredilerde yüzde 0.85 ve standart dosya masrafı, ( 31 mayıs tarihine kadar devam edecek olan Kadın Girişimciler kampanyası tutarları için kampanya şartları geçerlidir.)

Yeni iş sahiplerine yönelik işimi kuruluyorum destek paketi dahilinde (50 bin ÜL, 12-36 ay vade) kullandırılacak taksitli ticari kredilerde yüzde 0.80 ve standart dosya masrafı.

50 bin TL ve üzeri kredi kullandırım gününde uygulanan faiz oranı geçerli olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.