ITSO'da İlginç Olay

ITSO’nun dün akşamki Meclis Toplantısı’nı takip etmek isteyen Demokrat muhabiri, toplantıya alınmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2012 11:40
ITSO'da İlginç Olay

Isparta’da şeffaf yönetim ve halka karşı sorumluluk bilinciyle seçilmişlerden oluşan İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi toplantıları basına açıkken Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis Toplantısı kapalı kapılar ardında yapıldı.

Kamuoyunu bilgilendirme amacıyla ITSO’nun Meclis toplantısını takip etmek isteyen muhabirimiz ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç tarafından geri gönderildi.

Toplantıyı takip etmek için Meclis salonunda bulunan muhabirimiz ve o sırada SDÜ Basın birimi çalışanlarına SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu gelinceye kadar bir alt katta beklemeleri istendi. Muhabirimiz Meclis toplantısını izlemek istediğini belirtti. Bunun üzerine Başkan Kaçıkoç’a bu talebin iletileceği belirtildi.

Bunun üzerine Başkan Kaçıkoç muhabirimizi odasına çağırdı. Muhabirimizin ‘Nasılsınız başkanım’ sorusuna yanıt vermeyen Kaçıkoç, ‘ Basını almayacağım’ dedi.

Bunun üzerine muhabiriz ITSO’ye terk etti. Kaçıkoç’un bu tavrı kafalarda soru işareti oluşturdu.

Demokrat Gazetesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum