ITSO’dan Açıklama: ‘Olmayacak Duaya Amin’

Isparta ve Burdur’un birleşmeleri önerisine ITSO’dan ‘olmayacak duaya amin’ yorumu gelirken BTSO, açıklama yapmak bile istemedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2012 14:22
ITSO’dan Açıklama: ‘Olmayacak Duaya Amin’

Demokrat’ın gündeme taşıdığı Isparta ve Burdur illerinin birleşmesi önerisi, kamuoyunda konuşulmaya devam ediliyor.

Son olarak iki ilin ticaret ve sanayi odalarının düşüncelerini aldık. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç bu şartlarda birleşmenin hayalden öte gitmeyeceği kanısında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ise, yorum yapmaktan kaçındı. ‘Bu konuda açıklama yapmak istemiyorum’ dedi.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Isparta ve Burdur’un birleşip büyük şehir statüsü kazanmasının bugün için geçerli bir öneri olmayacağını belirterek, “ Çok uzun vadede belki mümkün olabilir. Ama şimdi olmaz. Çünkü iki şehir merkezi arasında 15 değil 50 km uzaklık var. Ayrıca iki ilin insanı da bunu kabul etmez. Referandum yapılsın kabul edilmez. İki ilin birleşmesini beklemek olmayacak duaya amin demek gibi” görüşünde bulundu.

Aynı konuda görüşlerini almak istediğimiz Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ise böyle bir konuda hiçbir açıklama yapmak istemediğini söyledi. Keyik’in açıklama yapmak istememesinin nedeni bilinmiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.