IYAŞ Bizim Gururumuz

ITSO Başkanı Başdeğirmen, kendisini ziyarete gelen IYAŞ Yönetim Kurulu üyelerine, IYAŞ gibi bir kuruluşu Isparta’ya kazandırdıkları her geçen gün büyüttükleri için teşekkür etti.

Yayınlanma:
IYAŞ Bizim Gururumuz

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyeleri, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

ITSO Başkanı Başdeğirmen ve ekibinin Isparta’ya önemli hizmetleri olacağını belirten IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şenol, “her zaman desteğe hazırız.” mesajını verdi. ITSO Başkanı Başdeğirmen de, IYAŞ yöneticilerini başarılı yatırım politikalı ve çalışmalarından dolayı kutladı.

Ziyarette IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şenol şunları söyledi:
“Sayın Başkanımıza ve ekibine hayırlı uğurlu olsun ziyaretine geldik. İnşallah hayırlı ve uğurlu olur. Şehirlerin gelişmesinde Ticaret ve Sanayi Odalarının önemi son derece büyüktür.

Dolayısıyla Sayın Başkanı da tanıdığımız kadarıyla en iyi hizmetleri istişare ile götüreceğine inancımız tam. İnşallah şehrin ve esnafın herhangi bir sorunu olduğunda bir araya gelip görüşmeler yapıp doğruyu bulma noktasında bize düşen bir görev olursa her zaman yerine getirmeye hazırız. Şehrimiz için yapılması gereken her olumlu adımda kendisine destek vereceğimizi bilmesini isteriz. İnşallah Allah utandırmasın bu görevi layıkıyla yapacağına da adımız gibi eminiz. “

IYAŞ’dan övgüyle söz eden ITSO Başkanı Başdeğirmen,” Ispartamızın en çok katılımlı en büyük, en çok vergiyi veren en çok istihdam sağlayan kuruluşlarından biri olan IYAŞ’ın yönetim kurulunu ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz.”dedi.

Birlikten kuvvet doğar mantığı ile hareket edip Isparta’ya en iyi hizmetleri vermeye çalışacağını belirten Başdeğirmen şöyle devam etti:
“Kendi başımıza bişey yapmamız mümkün değil. Isparta’nın gelişmesi için hep beraber karar vermek zorundayız. Kesinlikle istişare yapmadan bazı kararların alınması mümkün değil.

IYAŞ Türkiye’de örnek bir kuruluştur inşallah önümüzdeki dönemlerde daha çok yatırım daha çok istihdam sağlayacaklardır. Biz her zaman desteklemeye hazırız. Yeni bir AVM açtınız çok büyük bir hizmet. Sizleri kutluyorum. Bu AVM olmasaydı eğer Ispartalı hemşehrilerimiz ihtiyaçlarını başka illerden karşılayacaklardı.

Ama artık sizlerin sayesinde yakın çevredeki illerde yaşayanlar buraya geliyor. Çok önemli bir hizmet hem Ispartalının parasının burada kalmasını hem de çevre illerden Isparta’ya gelmelerini sağladınız. Biz son derece mutluyuz. Bundan sonra sizden daha güzel yatırımları bekliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.