IYAŞ Park Avm'den Orman Haftası Etkinliği

Orman Haftası nedeniyle Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan Orman konulu fotoğraf sergisi IYAŞPARK Alışveriş Merkezinde saat:13 30 da açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2012 14:59
IYAŞ Park Avm'den Orman Haftası Etkinliği

Orman Haftası nedeniyle Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan Orman konulu fotoğraf sergisi  IYAŞPARK Alışveriş Merkezinde saat:13 30 da açıldı.

Açılış törenine Sayın Vali Yardımcısı İzzet ERCAN, Orman Bölge Müdürü Mehmet Said YORULMAZ, Orman Fakültesi Dekanı Cahit BALABANLI , Iyaşpark Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin ŞENOL katıldılar. Sergide orman ve ağaçlandırmanın tabiat açısından önemini vurgulayan fotoğraflar bulunmakta ve sergi  hafta sonuna kadar halkımızın ziyaretine açık olacak.

Ayrıca bugün Iyaşpark AVM Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Isparta Huzurevi Vakfı ve Derneği  başkanlığında   Huzurevi sakinlerinden 25 kişilik bir gurubu ağırladı. Sinema Pink’te Fetih 1453 filminin izlenmesinin ardından Mayala Kayseri Mutfağında yemek yenildi. Dernek Başkanı  Hasan Akılı tarafından  katkıda bulunan firmalara plaket verildi. Iyaşpark AVM Yönetimine de ev sahipliğinden dolayı bir teşekkür plaketi verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.