IYAŞ Park Fotoğraflarla 3 Yılını Anlattı

IYAŞ Park, kuruluşunun 3. senesi münasebeti ile düzenlediği fotoğraf sergisini, müşterilerinin beğenisine sundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2013 14:26
IYAŞ Park Fotoğraflarla 3 Yılını Anlattı

Alışveriş keyfini tam anlamıyla yaşatan IYAŞ Park, düzenlediği etkinliklerle de elde ettiği başarısını, fotoğraflarda sergiledi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen sergide IYAŞ Park AVM’nin açılışından bu yana evsahipliği yaptığı etkinlikler, kampanyalar ve programlardan alınmış karelerden oluşan fotoğraflar yer alıyor.

Her sene geleneksel olarak düzenlenen sergi, insanlar tarafından olumlu yorumlar alırken, aynı zamanda çalışanlara mutluluk kaynağı olmayı başarıyor.

FARKLI BOYUT
IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin her sene düzenlediği etkinliklerinde elde ettiği başarısı, sergilediği fotoğraflarında gizli… Her yıl müşteri memnuniyetini, ileri seviyelere taşımak amacıyla farklı kampanyalar düzenleyen IYAŞ Park, bu sezonda farklı etkinliklerde bulunacak.

En son kampanyası olan “3. yıla özel 3 otomobil 30 farklı hediye” ile müşterilerinin gönlünde taht kurmayı başaran IYAŞ Park, birbirinden farklı hediyeleri 4. senesinde de müşterileri ile buluşturacak.
İnsanların gözünde alışverişi farklı boyutta yaşatan IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin düzenlediği sergi ortalama bir hafta açık kalacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.