IYAŞ PARK’ın Şanslıları Ödüllerini Aldı

Bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi Iyaşpark AVM bu yıl ki kampanyasının ödüllerini dağıttı.

Yayınlanma:
IYAŞ PARK’ın Şanslıları Ödüllerini Aldı

4.yıla özel 4 Otomobil ve 44 hediye çekiliş kampanyasının sona ermesiyle birlikte hediyelerini alan talihliler büyük sevinç yaşadı.

07 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te yapılan hediye teslim töreninde kazananlara ödülleri teslim edildi. Düzenlenen teslim töreninde ödül kazanan talihliler ödüllerini sponsor firmaların yetkililerinden ve Iyaş AŞ.Yönetim Kurulu üyelerinden teslim aldı.

Tablet ödüllerini Gold Mağaza Müdürü Hakan Bozkurt ve Denix Mağaza Müdürü Emrah Tuğral, Salıncak ve Bulaşık Makinası kazanan talihlilere ödüllerini Tekzen Mağaza Müdürü Ersin Gümüşsuyu, LED TV ödüllerini yine Denix Mağaza Müdürü Emrah Tuğral teslim etti.

OTOMOBİL TALİHLİLERİ ÇOK SEVİNÇLİ
Toyota Yaris kazanan talihliler Asuman Başak Arı, Osman Görgülü ve Hasan Hüseyin Yalvaç anahtarlarını Toyota Yetkilisi Cem Kızılkaya’dan teslim aldılar. Ford Kuga talihlisi Hasan Çamlı’da otomobilini Iyaş Yönetim Kurulu üyeleri Erol Büyükleblebi, Yalçın Balbay ve Mustafa Bahçıvan’dan teslim aldılar. Talihliler böyle bir şansı yakalamaktan duydukları sevinci dile getirirken Iyaş Park Alışveriş Merkezine teşekkür ettiler.

ENGELLİLERE VERİLEN SÖZLER TUTULDU
Kampanyanın sona ermesiyle birlikte düzenlenen çekilişte otomobil kazanan talihlilerden engelli sandalyesi sözü alınmıştı. Ödül dağıtım sırasında sözler tutuldu ve engelli sandalyeleri Iyaş Park AVM yetkilileri tarafından Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube yetkililerine teslim edildi.

TÜM BÖLGE HALKINA TEŞEKKÜR
Iyaş Park AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış, kampanyaya katılan tüm bölge halkına teşekkür etti. Bu mutlu ve gururlu günümüzde yanımızda olan tüm halkımıza çok teşekkür ediyoruz diyen Çalış, “Bu yıl da kampanyamıza rekor bir katılım gerçekleşmiş ve bunun sonucunda talihlilerimiz ödüllerine kavuşarak büyük bir mutluluk yaşamışlardır. Bizlerde bu mutluluğa vesile olabilmenin gururunu taşımaktayız.” Dedi. Ödülleri büyük bir mutlulukla dağıttıklarını söyleyen Çalış, “Ödül kazananların ödüllerini sağlık ve mutluluk içersinde kullanmalarını diler, hepsini de canı gönülden kutlarım.” Dedi.

Ödül kazanan talihlilerde Iyaş Park AVM’ye teşekkür ettiler. Ford Kuga talihlisi Hasan Çamlı “Bizim için büyük bir sürpriz oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ödül törenine, çekiliş sırasında Ford Kuga kazandığı açıklanan, fakat yaşının 18’den küçük olması nedeniyle çekiliş hakkı Noter tarafından iptal edilen ve kendisine Iyaş Park AVM tarafından teselli armağanı verilen Sevim Sümeyye Sinap ve babası Abdurrahman Sinap’ta katıldılar. Baba Abdurrahman Sinap teslim töreni sırasında şunları söyledi: “Milli Piyango İdaresinin kuralları dahilinde ve Noter huzurunda adaletli bir çekiliş yapıldığına canı gönülden inanıyoruz. Kızımızın yaşının 17 olmasından dolayı bir talihsizlik yaşadık. Bu konuda da basında Iyaş Park’ı yıpratıcı haberler yazılmış. Bu duruma biz kesinlikle karşıyız ve çok üzüldük.

Böylesine halkımıza faydalı bir kurumun bu şekilde yıpratılmasına kesinlikle karşıyız. Ne olursa olsun Iyaş gibi köklü bir kuruluşun zedelenmesini kabul edemeyiz. Nasip bu şekilde imiş. Biz her zaman alışverişlerimizde Iyaş’ı tercih ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Iyaş insanlara her konu da nasıl destek veriyorsa, bizde her zaman onların yanında olacağız. Sadece bir talihsizlik yaşadık ama bu da çekilişte kurallara uyulduğunun bir göstergesidir. Her şey için tekrar teşekkür ederiz”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.