Iyaş Talihlileri Ödüllerini Aldı

IyaşPark AVM’nin “Bizimle Ev’lenir misiniz?” ismi altında başlattığı kampanyanın talihlileri ödüllerine kavuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2011 10:36
Iyaş Talihlileri Ödüllerini Aldı

Iyaşpark AVM’nde “Bizimle Ev’lenir misiniz?” çekiliş kampanyasının ödül töreni yapıldı. Törende ödüller talihlilere teslim edildi.

Teslim töreninde Iyaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol , Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bahçıvan, Bayhanlar İnşaat Alper Bayhan, Karahan Mobilya’dan Necati Karahan ve Iyaşpark Genel Müdürü Celalettin Çalış kazananlara ödüllerini vererek, tebrik ettiler.

IYAŞPARK AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış konu ile ilgili şunları söyledi: “Bu mutlu ve gururlu günümüzde yanımızda olan tüm halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Kampanyamızda 120.764 kupon sayısı ile rekor bir katılıma ulaşılmıştır.

Bunun neticesinde de talihlilerimiz ödüllerine kavuşarak büyük bir mutluluk yaşamışlardır. Bizlerde bu mutluluğa vesile olabilmenin gururu ve huzuru içersindeyiz. Ödül kazananların ödüllerini sağlık ve mutlulukla kullanmasını ,şanslarının da daimi olmasını dileriz.” Ayrıca daire kazanan talihli Gökhan Akçay’a Alper Bayhan tarafından kazanmış olduğu daire gezdirildi ve iyi günlerde kullanılması dileklerinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.