Iyaşpark AVM Muharrem Ayını Kutluyor

Iyaşpark AVM Muharrem Ayını Kutluyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2015 17:35
Iyaşpark AVM Muharrem Ayını Kutluyor

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi geleneksel Muharrem ayı aşure ikramı programı çerçevesinde aşure şenliklerini başlattı.

Iyaşpark AVM her Muharrem ayında gerçekleştirdiği aşure ikramı programı kapsamında bu yıl da geleneği bozmayarak yüzlerce ziyaretçisine aşure dağıtıyor. Cuma günü Saat 15.00’de Buz Pisti yanında başlayan dağıtımda uzun kuyruklar oluştu. Aşure ikramları yine aynı saatlerde olmak üzere Cumartesi ve Pazartesi günleri de devam edecek. Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Celalettin Çalış her yıl geleneksel olarak düzenledikleri aşure ikramı geleneğini sürdürüyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Öbür yandan bu tür geleneklerimizin toplumsal barışa büyük faydalar sağladığını söyleyen Iyaşpark AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış “Tüm Isparta halkının mübarek Muharrem ayını kutlar, vatandaşlarımızla bu güzelliği paylaşmaktan kıvanç duyarız. Ayrıca aşure şenliğimize katkıda bulunan Vatan Bilgisayar, Watsons, Gold, Bifair, Gönül Kahvesi, Altınyıldız, Kom, Moda İlgi ve Gratis firmalarımıza teşekkür ederiz” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.