IYAŞ’tan 2013 Paketi

IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi 2013’ü karşılarken yaptığı hediye sepetiyle birçok hediyeyi müşterileri ile buluşturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2012 17:20
IYAŞ’tan 2013 Paketi

IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin düzenlediği yılbaşı hediye sepetinde boş yok. Alışveriş yapan müşteriler her 100 TL’lik alışverişlerde sepetten çektikleri kuponlarla çeşitli hediyeler tatiller ve altın kazandılar. IYAŞ Park Alışveriş Merkezi’nde yapılan alışverişler sonucu çekilişe katılan Necati Zengin Muğla Dalaman’da bulunan Clup Onat Garden’a 4 gün 3 gece tatil yapma hakkı kazandı.

100 Tl’lik alışveriş yaparak sepetten çektiği hediyenin tatil olduğunu gören talihli, mutluluğunu anlattı. Necati Zengin isimli talihli “IYAŞ Park’ın yılbaşına özgü yaptığı kampanyayı kutluyorum. Hediye sepeti gerçekten güzel bir fikir. Tatil kazandığım için çok mutluyum” dedi.

Aynı gün içerisinde altın kazanan Çağlar Özkanlı isimli talihli de, çok mutlu olduğunu dile getirdi. Bir hafta boyunca yüzlerce hediye ile müşterilerinin yeni yılını kutlayan Iyaş Park AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış tüm bölge halkının yeni yılını kutlarken, sağlık mutluluk ve başarı dolu bir yıl olmasını diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.