İYİ Parti İlçelerde İddialı

İYİ Parti İlçelerde İddialı

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2018 17:19
İYİ Parti İlçelerde İddialı

Merkez’de ‘Isparta İttifakı’ çatısını kuran İYİ Parti ilçelerde de aday adaylığı süreçlerini devam ettiriyor. Dün İYİ Parti’de Aksu ve Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday adaylarının başvuruları vardı.

Isparta Merkez’de Isparta İttifakı çatısını kuran ve Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Belediye Başkan Adayı gösteren İYİ Parti ilçelerde de sürecini devam ettiriyor. 15 Aralık tarihine kadar devam edecek olana aaday adaylığı başvuruları süreci kapsamında Aksu İlçesi için ilk başvuru geldi.

Aksu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan 33 yıllık İmam Hatip Mehmet Vehbi Oğuz, dün beraberindeki heyetle İl Merkezi’ne geldi.
BİZİM SEVDAMIZ AKSU
Mehmet Vehbi Oğuz, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada; “İyilerin buluştuğu bir yerdeyiz. Aksu’muzun cefasını çekip, sefasını süremeyen gönül kardeşlerimle birlikte geldim buraya. Biz bir sevdaya inandık. Aksu sevdası bu. Başka sevda bu yola bizi düşüremezdi. Biz altyapı çalışmalarımızı yaptık, kimlerle yürüyebiliriz diye düşündük. Meyvelerimizi olgunlaştırdık. Şeyh Edabali’nin Osman Gazi’ye nasihatlerini kulağımıza küpe yaparak çıktık bu yola. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

Aksu’da iyi belediyecilik yapacaklarını kaydeden Oğuz, “İyi belediyecilikle Aksu’yu şaha kaldıracağız. Bundan sonra bizi ancak Allah durdurur. Abdestimizden şüphemiz yok. Sizi asla yalnız bırakmayacağız. 33 yıllık devlet tecrübemizle bu göreve talibiz” ifadelerini kullandı.

EĞİRDİR İYİ OLACAK
İYİ Parti’ye dün Eğirdir için de başvuru geldi. Eğirdir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu İl Merkezi’ne gelerek yapan Halil Okutan da burada yaptığı konuşmada; "Bu kutlu günde bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum. Eğirdir’de coşkulu bir belediyecilik yapacağız. İyi belediyecilik için yola çıktık. 31 Mart akşamı Eğirdir’de iyiliği kutlayacağız” dedi.

KARA BULUTLARI DAĞITACAĞIZ
Programda konuşan Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’da “Her gün biraz daha güçleniyoruz. Mükemmel bir ekibimiz var. Her gün proje açıklasak, gün yetmeyecek. Isparta’daki sokaklardan, insanların gülümseyişinden belli, biz kazanacağız. İyilerin ne kadar doğru bir şey yaptığını her geçen gün göreceksiniz. Herkesin kucaklaşması için geliyoruz. Kavgalara karşı olduğumuz için geliyoruz. Ekibimizle, projelerimizle geliyoruz. Desteğini esirgemeyen hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Çok yaklında hepimiz güleceğiz. Karabulutları dağıtacağız. Sen ben kavgasını bitireceğiz. Isparta’nın sosyal belediyecilik anlayışı Türkiye’ye örnek olacak. Biz demokrasinin kalesiyiz, Atatürkçülüğün kalesiyiz, milliyetçiliğin, muhafazakarlığın kalesiyiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.