İyi Parti'de 'Aday Adaylığı Tarifesi' Belli Oldu

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyelerde aday olacak kişilerden isteyeceği adaylık ücretini belirledi.

Yayınlanma:
İyi Parti'de 'Aday Adaylığı Tarifesi' Belli Oldu

İYİ Parti Genel Merkezi 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin aday adaylığı başvuru tarihlerini açıkladı.

Yapılan açıklamada başvuruların 20 Kasım Pazartesi saat 10.00 itibariyle başlayıp 22 Aralık Cuma saat 17.00'de sona ereceği duyuruldu. Halihazırda yönetici olarak görev alan parti mensuplarının 1 Aralık tarihine kadar resmen istifa etmeleri istendi.

BAŞVURULAR 20 KASIMDA BAŞLAYACAK

Yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı: “ Büyükşehir ve İlçe belediye başkanı , İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyesi aday adaylarımızın;20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 10.00 itibariyle partimizin resmî internet sitesinde (www.iyiparti.org.tr) yayınlanacak elektronik Mahallî İdareler Seçimleri Aday Adayı Başvuru Formunu doldurmaları gerekmektedir.

Elektronik başvuru formunun doldurulmuş olması, aday adaylığı sürecinin tamamlandığı anlamına gelmemektedir. Başvurunun tamamlanabilmesi için istenen belgelerin formla birlikte aşağıda belirtilen şekilde şahsen teslim edilmesi ve karşılığında “alındı belgesi” alınması gerekmektedir.

Resim

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.