İYİ Parti’de Kongreleri İptal Etti

İYİ Parti’de Kongreleri İptal Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2020 15:17
İYİ Parti’de Kongreleri İptal Etti

Koronavirüs siyasette de molaya sebep oldu. İYİ Parti, tüm kongrelerini ileri bir tarihe erteledi.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere tüm dünyayı etkileyen ve çok hızlı yayılmakta olan kovid-19 korona virüsü nedeniyle Genel Başkanlımızın da aldığı önlemler çerçevesinde yapılacak Yenişarbademli İlçe Kongresi ile yapılması planlanan Merkez İlçe ve İl Kongremiz ileri bir tarihe ertelenmek durumunda kalınmıştır.

Dünyayı etkileyen ve şu sıralarda ülkemizde de etki göstermeye başlayan virüs salgınından korunmak, gerekli önlemleri almak ve gerek partililerimizin gerekse üyelerimizin sağlığını korumak adına toplu olarak yapılacak etkinlikler, kongreler, toplantılar Genel Başkanlığımızın talimatı ile 17/03/2020 tarihi itibariyle 15 gün süreyle askıya alınarak, 01/04/2020 tarihinde yapılacak değerlendirme ile daha sonra bir tarih belirlenmek üzere ertelenmiştir.

Ülkemizin biran önce bu salgından kurtulmasını ve vatandaşlarımızın gerekli önlemlerini alarak bu dönemi sağlıkla atlatmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.