Jandarma'dan Sahte Altın Operasyonu

Isparta İl J.K.lığından yapılan açıklamada...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2012 17:55
Jandarma'dan Sahte Altın Operasyonu

Isparta İl J.K.lığından yapılan açıklamada; Isparta, Afyonkarahisar, Denizli, Kütahya ve Antalya İllerinde piyasaya sahte altın sürerek vatandaşları dolandıran ve bu işten yüksek meblağlar elde eden dolandırıcılık örgütü tespit edilmiştir.

Adli Makamların talimatları doğrultusunda örgütün faaliyetleri bir süre takip edilmiştir. Bu şahıslara yönelik olarak 19 Haziran 2012 tarihinde Denizli ve Afyonkarahisar illerinde (9) adreste eş zamanlı olarak arama faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan arama neticesinde şüphelilerin adreslerinde; (35) adet sahte altın, (1) adet sahte altın bileklik, (4) gram kenevir tohumu, suçta kullanılan (8) adet cep telefonu, (12) adet sim kart, (3) adet asker hatıra defteri ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak (8) şüpheli şahıs göz altına alınmış olup çıkarıldıkları mahkeme tarafından (6)' sı tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir." denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.