Jandarmanın Gözünden Kaçmadı

Jandarmanın gözünden kaçmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2016 11:12
Jandarmanın Gözünden Kaçmadı

Bir araçtan şüphelenerek aracı durduran devriye ekibi hayalet silah olarak bilinen ruhsatsız silah ile bu silaha ait mermi ele geçirdi.

Huzur ve güveni tesis etmek amacıyla kırsal alanda devriye görevi ifa eden Jandarma Sücüllü köyünde durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurarak alınan arama izni ile araçta incelemede bulundu. Şüphesinde haklı çıkan Jandarma ekibi N.S.K (33) isimli şahısın kullandığı otomobilin arka koltuğundan halk arasında hayalet sileh olarak bilinen Glock marka tabanca ile bu tabancaya ait 13 adet mermi ele geçirdi.

Olay üzerine Jandarma Komutanlığına götürülerek ifadesi alınan N.S.K silahı İstanbul ilinde bir silah fabrikasında çalıştığı sırada yabancı birinin verdiğini belirtti.

Savcılığa sevk edilen şahıs ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken silah ve mermilere el konulduğu haber verildi.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.