Kaçırdılar, Zehir İçirdiler İddiası

Geçtiğimiz Pazar günü Şarkikaraağaç’a bağlı Örenköy’e traktörü ile çift sürmeye giden ve dönüş yolunda önünün silahlı, maskeli 4 kişi tarafından kesilerek zorla zehir içirildiğini ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2012 17:12
Kaçırdılar, Zehir İçirdiler İddiası

Zehirlediler beni kurtarın diyerek yardım isteyen Koruyaka’lı çiftçi kendisine geldi. Jandarmada tam olarak ifadesi alınamayan şahısın vereceği ifade olayı aydınlatacak.
Dün normal servise alınan Şaban Öncü’nün başından 3 gündür hiç ayrılmayan eşi Ömrüye Öncü eşinin hala silahlı ve maskeli adamlardan söz ettiğini, kimse ile bir sorununun bulunmadığını, bunu kendisine kimlerin yaptığını bilmediğini söylediğini belirtti.

OLAY İNTİHAR VAKASI DİYE GEÇMİŞ

Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırılan Şaban Öncü, burada yapılan ilk müdahaleden sonra Isparta Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. Hastaneye intihar vakası olarak kayıt düşüldüğü öğrenildi. Ancak Ömrüye Öncü eşinin intihar etmesi için bir nedeni olmadığını belirterek şöyle konuştu:
“Biz telefonla konuştuktan sonra eşimi kurtarmaya gittiğimizde eşim traktörden 15-20 metre ileride ve elinde bir çekiçle yarı baygın olarak bulundu. Kendisi intihara kalkıştıysa o çekiçle kimi kovaladı? Üstelik Örenköy’e başka birine ait bir tarlayı sürmeye gitti. Öğleye kadar sürmüş ve adama –Bizim bir akrabanın düğünü var ben gelin çıkarmaya gideceğim. Gitmezsem ayıp olur’ deyip köye dönmek için yola koyulmuş. Zehiri kendisi nereden bulsun? Hadi buldu diyelim kutusu nerede? Biz bu işin ortaya çıkmasını istiyoruz.”

POŞET BULDUK
Olaydan 1 gün sonra Şaban Öncü’nün önünün kesildiğini iddia ettiği yer ile maskeli adamların çift sürdürdüğü tarlaya giden yakınları tarlada ayağa giyilmiş bir poşet bulduklarını ileri sürdü.
Bu olayın henüz doğru olup olmadığı netlik kazanmadı. Jandarma şahısın hastaneden taburcu olmasından sonra alacağı ifade ile olayı aydınlatacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.