Kadın İşletmecilere Kira Desteği

Kadın İşletmecilere Kira Desteği

Yayınlanma:
Kadın İşletmecilere Kira Desteği

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, İyi belediyecilikte kadın istihdamının öncelikli olacağını kadın işletmecilere kira desteği verileceğini işsiz hanım kardeşlerimizin meslek sahibi yapılacağını söyledi.

“Kadın istihdamına destek vereceğiz” diyen Tural “Hanım kardeşlerimizin ekonomik özgürlüklerini almaları için istihdam sağlayıcı yeni projeler geliştireceğiz. Bunun için öncelikle kadın girişimciliğini destekleyeceğiz. Öncelikli amacımız kadınlarımızı meslek sahibi yapmak olacak. Bunun içinde Kosgeb ve İş-Kur işbirliği içinde olup istihdam garantili meslek kursları açacağız ve işsiz kadınlarımızı, genç kızlarımızı iş sahibi yapacağız” dedi

ÜRÜNLERİ BELEDİYE SATIN ALACAK

Kadın kooperatiflerini ve kuruluşlarını destekleyeceklerini kaydeden Tural “Kadınlarımızın ürettikleri ürünleri belediye olarak alma garantisi verip, ürünlerin ekonomiye kazandırılmasını sağlayacağız” dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.