Kadın Siyasetin Gülen Yüzüdür

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldız; "Kadın Siyasetin Gülen Yüzüdür"

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2018 13:28
Kadın Siyasetin Gülen Yüzüdür

CHP Isparta Merkez İlçe Kadın Kolları, düzenlediği kahvaltıda partilileri bir araya getirdi. Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldız, programda yaptığı konuşmada “Kadın eli değen her işte başarı vardır. Kadın siyasetin gülen yüzüdür” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Merkez İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıya çok sayıda partili katıldı. Programda konuşan CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldız, “Kadın eli değen her işte başarı vardır. Kadın siyasetin kavgacı değil, gülen yüzüdür. Biz kadınlar, toplumun birleştirici unsurlarıyız. Ve unutulmamalıdır ki bu gücümüzü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize verdiği haklardan alıyoruz” dedi.

CHP Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü de konuşmasında “Kadınlarımızın değerini, önemini tekrar tekrar anlatmaya gerek yok. Kadının olmadığı yerde üretim olmaz, kadının olmadığı yerde demokrasi olmaz, barış olmaz. Kadın bu toplumun en önemli harcıdır” dedi. Başkan Kürkçü, önümüzdeki süreçte CHP’nin eylemsellik düzleminde mücadele edeceğine işaret ederek “Bundan sonraki etkinliklerimiz salonlarda değil, sokaklarda olacak” dedi.

Parti üyeleri kahvaltının ardından uzun süre sohbet etme imkanı buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.