Kafeler Caddesi Renkleniyor

Kentin öğrenci merkezi olan Kafeler Caddesi'nde renkli asfalt çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2012 10:26
Kafeler Caddesi Renkleniyor

Isparta Belediyesi tarafından ‘Şehrin kalbi, öğrencilerin merkezi’ olarak tabir edilen Kutlubey Mahallesi Kafeler Caddesi’ne renkli asfalt uygulaması yapacak. Kafeler esnafı ile daha önce bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, esnaf ve burada ikamet eden vatandaşlara yeni uygulamanın Arnavut taş döşenmesi, andazit kaplama ya da asfalt kaplama mı yapılması noktasında görüşlerini sormuştu. Esnaf ve vatandaşlar ise “Taş yamaları yapılamıyor, halk mağdur oluyor, bayan arkadaşlarımız memnun değil, taşların temizliği zor” diyerek bölgede asfalt çalışması yapılmasını istemişti. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın bunun üzerine esnaf ve vatandaşlar arasında oylama yaptırdı. Oylama sonrasında asfalt yapılması kararlaştırılırken, Kafeler bölgesinde üzeri özel uygulamalı renkli asfalt dökülmesi kararlaştırılmıştı.
Caddede ilk asfaltmamanın yapılmasının ardından bugün de renkli asfalt çalışmasına başlandı.

Caddelerde çeşitli renklerde asfalt uygulaması yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim döneminde ‘halkım ne istiyorsa ben onu yaparım’ sözünü hatırlatarak, kafeler bölgesinin güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum