Kahraman İtfaiyeciler Okulu Centrum Garden’de

Kahraman İtfaiyeciler Okulu Centrum Garden’de

Yayınlanma:
Kahraman İtfaiyeciler Okulu Centrum Garden’de

Centrum Garden AVM büyükleri düşündüğü kadar küçükleri de düşünüyor. AVM içerisinde açılan Kahraman İtfaiyeciler Okulu ile çocuklar hem eğlenip hem de öğrenecekler.

Yangın neden çıkar? Çakmaklarla oynamalı mıyız? Yangını kim söndürür? Yangın nasıl söndürülür? İtfaiyeci kime denir? Bu soruların cevabı Kahraman İtfaiyeciler Okulu’nda. Centrum Garden AVm içerisine açılan bu okulda minikler bir yandan faydalı bilgiler öğrenirken diğer yandan atölye çalışmalarıyla keyifli zaman geçirecekler. Ayrıca minikler güçlü itfaiyeci fitness alanındaki aletlerle form tutup, güçlü birer itfaiyeci olacaklar. Girişte kayıtları alınan ve kostümlerini giyen minikler, gruplar halinde etkinlik alanına alınarak etkinliklerde gönüllerince eğlenecekler. Ayrıca çocuklar hatıra fotoğrafı ve kahraman itfaiyeci diplomasıyla onurlandırılacak. Haydi kahraman, güçlü itfaiyeciler görev başına…

ETKİNLİK YERİ VE SAATTİ
26-27 Aralık tarihleri arasında Centrum Garden 1. katta gerçekleştirilecek etkinlik 14.00-19.00 saatleri arasında yapılacak.

ATÖLYELER VE ETKİNLİKLER
1-İtfaiyeci kostümü giyme ve Baret seremonisi
2-İtfaiyeciliği öğreniyoruz mesleki eğitim
3-İtfaiyeci fitness alanı
4-Seramik hamurundan itfaiye arabası yapmaca
5-İtfaiye başlığı yapımı
6-İtfaiyeci havuzu
7-Eğlenceli itfaiye boyamaları
8-İtfaiye oyuncakları ile oynamaca



  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum