Kalite İçin Mükemmellikte Sınır Yoktur

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Kanal 3 Isparta Temsilcisi Mustafa Kahraman ile haber ekibimiz, Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Muhammet Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2013 10:05
Kalite İçin Mükemmellikte Sınır Yoktur

Gazete AJANS32 İmtiyaz Sahibi - Kanal 3 Isparta Temsilcisi Mustafa Kahraman ve haber ekibimiz, yaklaşık 1 ay önce Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Muhammet Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Milli Eğitim Müdürü Öztürk’ün Isparta hakkındaki ilk izlenimlerinin nasıl olduğunu soran haber ekibimiz, ‘Şehrin soğuk havası dışında herhangi bir sıkıntı yok’ şeklinde esprili bir yanıt aldı.

Isparta’nın şehir olarak başta SBS olmak üzere, diğer tüm sınavlarda önemli bir başarı çıtası bulunduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Öztürk, “Isparta’nın eğitim konusunda fiziki ve nitel anlamda ciddi bir sorunu yok. Ancak, bu durum bizim hiç bir şey yapmayacağımız anlamına da gelmiyor. Kalite için mükemmellikte sınır yoktur” dedi.
Ziyaret, basın ve Milli Eğitim arasındaki ikili ilişkilerin, karşılıklı görüş alışverişi şeklinde yapılması konuşmalarıyla son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.