Kaliteli Eğitimin Diğer Adı: 'Büyük Başarı' Dershaneleri...

Büyük Başarı Dershanesi Müdürü İbrahim Nemli SBS ve LYS’de dereceye giren öğrencilerin başarıları değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2012 15:59
Kaliteli Eğitimin Diğer Adı: 'Büyük Başarı' Dershaneleri...

Büyük Başarı Dershanesi Müdürü İbrahim Nemli SBS ve LYS’de dereceye giren öğrencilerin başarıları değerlendirdi. Sınavlarda başarı gösteren tüm öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür eden Nemli, Büyük Başarı dershanesinin kaliteli eğitim veren bir kurum olduğunu söyledi.

Nemli, “1987 yılından bu yana çalışmalarımızı değişen ve gelişen teknoloji ile yeni sistemlere uyarlayarak ve başarılarımızı arttırarak sürdürüyoruz.

Dershanemiz kendisini sürekli yenileyerek ismini, kurucusunu, ilkelerini ve şubelerini koruyarak ayakta kalmayı başarmıştır. İlkelerimizden taviz vermeden, kayıt aşamasında verdiğimiz sözleri tutarak, daima ‘sensiz bir kişi eksiğiz’ yaklaşımıyla tüm öğrencilere hitap ederek ve daha önemlisi her öğrenci ayrı bir dünyadır anlayışıyla onların dünyalarını dolayısıyla öğrenme biçimlerini keşfederek kişiye özel eğitim veren bir dershanedir” dedi.

DOĞRU VE İSABETLİ BİR TERCİH YAPMAK, SINAV KADAR ÖNEMLİDİR 2012 SBS’de 447, LYS’de ise 203 öğrencinin diledikleri bölümlere yerleştiğini kaydeden Nemli ,”Doğru ve isabetli bir tercih yapmak en az sınav kadar önemlidir. Yönetim ve rehberlik ekibimiz İstanbul’da ülkeçapında uzman olan ve ulusal televizyonlarda program yapan salim Ünsal Bey başkanlığında yapılan tercih eğitimi toplantısına katılarak yeni sistem ve verilerle yazılımı tamamlanmış tercih robotu üzerinde gerekli örnek çalışmalar da yaparak çolu verilerle tercihte bulunma noktasında dershanemiz öğrencisi olsun ya da olmasın toplam 523 adaya isabetli ve doğru tercih hizmeti sunulmuştur” diye konuştu.

KALİTELİ EĞİTİM HİZMETİ VEREN KURUMLAR AYAKTA KALIYOR
Isparta’nın genel başarısının daha da artacağına inandıklarını anlatan Nemli, “Zümre iş birlikleri, denemesınavı sonuçları analizleri ve rehberlik hizmetleri konularında yapılacak ortak çalışmalar başarımızı en az ikiye katlayacaktır. İnsanımız artık ücretten ziyade kaliteye önem veriyor. Kaliteli eğitim hizmeti veren kurumlar ayakta kalıyor. Bütün bunlar dersaneler birliğinin oluşmasıyla gerçekleşmiş olumlu gelişmelerdir” açıklamalarında bulundu.


2012 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI İLK YERLEŞTİRME SONUÇLARI:
DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI 2012 SBS VE LYS SONUÇLARI DERSANEMİZ AÇISINDAN YİNE BAŞARILARLA DOLUDUR.

2012 SBS SONUÇLARI:


24 FEN LİSESİ ( 2 Sİ ANKARA FEN LİSESİ)
62 ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
3 SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
57 SAĞLIK MESLEK LİSESİ
28 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
14 ASKERİ LİSE
194 ANADOLU LİSESİ
65 TEKNİK LİSE VE ANADOLU MESLEK LİSESİ OLMAK ÜZER 447 ÖĞRENCİMİZ SBS 1.YERLEŞTİRMEDE BAŞARILI OLMUŞTUR.


2012 LYS SONUÇLARI:

4 TIP FAKÜLTESİ
4 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
3 PDR
2 ECZACILIK FAKÜLTESİ
30 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
2 MİMARLIK FAKÜLTESİ
5 HEMŞİRELİK
14 EĞİTİM FAKÜLTESİ
5 İLAHİYAT FAKÜLTESİ
8 İ.İ.B.F. MALİYE
13 İŞLETME FAKÜLTESİ
13 İ.İ.B.F. KAMU
12 İ.İ.B.F. İKTİSAT
92 ÖN LİSANS

OLMAK ÜZERE 203 ÖĞRENCİMİZ DE LYS SONUÇLARINA GÖRE DİLEDİKLERİ BÖLÜMLERE YERLEŞMİŞLERDİR. KENDİLERİNİ BİR DEFA DAHA TEBRİK EDİYORUZ.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.