Kamu Zararı Var Mı?

Sözleşme biteli 2 yıl oldu ama...

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2017 13:12
Kamu Zararı Var Mı?

Isparta’da bilboard reklam alanlarıyla ilgili iddialar kamu zararı tartışmalarını da beraberinde getirdi. İddialara göre Bilboardlardan dolayı bir kamu zararının oluşabileceği belirtiliyor.

Belediye eski Başkanı rahmetli Hasan Balaman döneminde ihaleye çıkan bilboardlarla ilgili tartışmalar kamu zararını gündeme getirdi. 2015 yılında sözleşmesi sona eren firma konunun mahkeme sürecinde olduğu için bilboardları kullanmaya devam ediyor.

Belediye konuyla ilgili tahliye davası açtı. 2 yıldır süren davada sona bir türlü gelinmedi. Hali hazırda bilboardların işletmeciliğini yapan firma belediyeye herhangi bir ödeme yapmıyor. Bir taraftan firma belediyeye borçlanırken, bir taraftan da çeşitli etkinliklerin duyurularını bilboardlar aracılığıyla yapan belediye firmaya borçlanmış oluyor. İddialara göre söz konusu hukuki sürecin tamamlanmaması sebebiyle bir kamu zararı olaşabileceği de ifade ediliyor. Şu anda Yargıtay da olan sürecin nasıl tamamlanacağı, bilbordların işletmesinin devam edip etmeyeceği ise merak konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.