Kan davası olan aileleri umursamadığı için arbede yaşandı

Eğirdir’in Baybuan Mahallesi Muhtarı Hüseyin ÖZ, kadastro konusunda yanlış yapan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’den hesap sordu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2012 18:09
Kan davası olan aileleri umursamadığı için arbede yaşandı

Eğirdir’in Baybuan Mahallesi Muhtarı Hüseyin ÖZ, kadastro konusunda yanlış yapan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’den hesap sordu. Özmeral’in kan davası olan aileleri umursamadığı için arbede yaşandığı öğrenildi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Eğirdir Otogarı civarında dolaşan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Baybuğan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öz ile sözlü tartışma yaşadı. Aniden sinirlenen Muhtar Öz’ün, Özmeral’i tartakladığı iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre olay ve iddia şu şekilde gelişti. Baybuğan Mahallesinden geçecek olan kadastro için mahalle halkından bilirkişi yazdırmayan Özmeral, bilirkişi olarak Muhtar Öz’ün hasmını yazdırdı.

Bu iddia üzerine, konuyu Başkan Özmeral’e ileten ve düzeltilmesini isteyen Muhtar Öz, Başkan Özmeral’in ‘Ne yaparlarsa yapsınlar, isterlerse birbirlerini öldürsünler’ söylemlerini duydu. Muhtar, otogar civarında Başkan Özmeral ile karşılaştı. O anda İşadamı Mustafa Hobanoğlu’nunda bulunduğu esnada tartışma yaşandı.

Başkan Özmeral ile tartışırken, Hobanoğlu olaya müdahale etti ancak sinirine hakim olamayan Baybuan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öz’ün Başkan Özmeral’i tartakladığı iddia edildi. Olay polise intikal etti.

İfadesi alınan Muhtar Öz serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.